Bezoekersinformatie

Kom je bij ons op bezoek? Om te vergaderen of gewoon lekker op het terras aan het water? Dan is dit goed voor jou om te weten. IJ-Events, van borrel op het terras tot trouwzaal in Amsterdam Noord!

Adres en contact

NDSM-Kade 5
1033PG, Amsterdam
T: 020-3102411
E: info@ij-events.nl
KVK: 27167551
IBAN: NL91ABNA0469283661
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Straatnaam wijziging

Recent hebben wij een straatnaam wijzing gehad. Ons nieuwe adres is: NDSM-Kade 5, 1033 PG, Amsterdam.

OV

Reizen met het openbaar vervoer is één van de gemakkelijkste manieren om IJ-Events te bereiken. Twee veerponten varen heen en weer naar het NDSM-terrein. Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de meest linker veerboot naar NDSM nemen. Vanaf Pontsteiger kun je de andere pont nemen. Beiden zijn gratis! Bij aankomst zie je het eerste gebouw aan het water aan je linkerhand. Reistijd is ongeveer 10 minuten.

Parkeren

Met de auto komen is geen probleem. Er is voldoende parkeergelegenheid binnen loopafstand. Parkeren kost € 1,30 per uur.

Hotels

Overnachten in het creatieve en levendige Amsterdam Noord? Rondom IJ-Events zijn drie hotels die we je kunnen aanbevelen, variërend in prijsklasse: Botel, Double Tree Hilton, Crane Hotel Faralda.

Allergieën

Als je gasten allergieën of specifieke voedingsbehoeften hebben – geen zorgen! Laat het ons op tijd weten en wij regelen een heerlijke alternatieve maaltijd.

Toegankelijkheid voor gehandicapten

IJ-Events is volledig toegankelijk met een rolstoel. Stel ons op tijd op de hoogte, en we zorgen ervoor dat uw gasten zo comfortabel mogelijk verblijven bij IJ-Events.

Catering

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je gasten heerlijk kunnen eten tijdens jouw evenement! Dat komt helemaal in orde. Onze venue is uitgerust met een in-house restaurant met gerechten van hoge kwaliteit. De keuzes zijn eindeloos en wij passen het eten aan aan al je wensen.

Nieuwsgierig?
We laten je graag de locatie zien.