Bedrijfsfeest

Een speciale gelegenheid, themafeest, jaarlijkse borrel of gewoon een goed excuus voor een gezellige avond – Het veelzijdige IJ-Events in Amsterdam Noord is de ideale feestlocatie om elk event tot een succes te maken.

De industriele uitstraling gepaard met zijn flexibiliteit maakt IJ-Events een zeer geschikte locatie voor uw evenement waar uw gasten versteld zullen staan. Neem een kijkje op onze impressie pagina of plan je locatiebezoek om de eindeloze mogelijkheden te bespreken. Elke evenement is uniek, en daar spelen wij als geen ander op in! IJ-Events, voor uw feestlocatie te Amsterdam

Catering

IJ-Events als locatie voor uw event, restaurant voor groepen, personeelsuitje of als feestlocatie:

 

IJ-Events beschikt over een eigen keuken. Hierdoor kunnen we uw gasten een gezond ontbijt aanbieden, lekker lunches en heerlijke snacks gedurende de gehele dag. De menu’s zijn seizoensgebonden en bereid met alleen verse groeten en producten. Als u liever met een eigen cateraar naar keuze op locatie werkt, kan dat ook. Als dit uw voorkeur heeft, neem dan contact met ons team op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en ervoor kunnen zorgen dat alle afspraken tijdig worden gemaakt!

Technologie

Zoals elk event en elke conferentie uniek is op z’n eigen manier, zullen de technische wensen die u heeft bij elke aanvraag wijzigen. We werken met verschillende, betrouwbare leveranciers die experts in hun vakgebied zijn en die u de juiste apparatuur kunnen voorstellen afgestemd op uw aanvraag. U bent vrij om uw eigen leverancier te kiezen als u dat verkiest.
Vanuit IJ-Events kunt u rekenen op faciliteiten zoals gratis Wi-Fi internet, een invalide toilet, een audio-installatie en huurbare beamer in de vergaderruimtes en een draadloze microfoon.

Lay out space

Misschien heeft u al een duidelijk idee van hoe u wilt dat uw event/bedrijfsfeest eruit ziet. Misschien wilt u eerst nog geïnspireerd worden. Hoe dan ook, uw eerste blik op de locatie zal uw creativiteit een boost geven en de beschikbare mogelijkheden aan u duidelijk maken. De venue van IJ-Events te Amsterdam biedt talloze opties met betrekking tot het gebruik van natuurlijk licht, het plaatsen van de keynote speaker op de juiste plek en bijvoorbeeld waar de catering komt. De locatie kan als één geheel worden gebruikt of in parten worden opgedeeld. Er zijn 2 break out rooms, één voor maximaal 60 gasten in theateropstelling en één voor maximaal 8 gasten. Deze ruimtes kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Maak een afspraak bij IJ-events om geïnspireerd te raken of om te praten met ons team. U kunt ook een kijkje nemen op ons impressiepagina om een eerste gevoel en indruk over de ruimte te krijgen.

Waarom IJ-Events?
  • Ons ervaren team maakt uw event speciaal
  • Het uitzicht op het IJ is adembenemend
  • Stoer gebouw met transparante uitstraling
  • Gegarandeerd heerlijk eten uit eigen keuken
  • Ook per boot bereikbaar, aanlegsteiger op 50 meter
  • Uitstekend bereikbaar met OV en auto
  • Ruim terras aan de waterkant
  • Wij geloven dat niets onmogelijk is

Nieuwsgierig?
We laten je graag de locatie zien.