Beurs

Ontdek de vele mogelijkheden die IJ-Events je biedt en raak geïnspireerd! IJ-Events is een stoere, industriële locatie, gevestigd in de voormalige kantine van de NDSM scheepsbouwwerf. Het indrukwekkende pand en de exceptionele omgeving vormen een bijzondere entourage voor jouw diner, bedrijfsfeest, congres of beurs.

Beurs

De locatie van IJ-Events is een uitzonderlijke hal voor een beurs in Amsterdam Noord. Dit mede transparante ruimte en de ligging waardoor we uitermate goed te bereiken zijn, zowel met de auto, boot als OV. Bovendien bieden wij een gestroomlijnde infrastructuur aan waardoor het efficiënt is je beurs op te bouwen.

De locatie van IJ-Events maakt elke beurs tot een geweldige belevenis.

Catering

IJ-Events beschikt over een eigen keuken. Hierdoor kunnen we uw gasten een gezond ontbijt aanbieden, lekker lunches en heerlijke snacks gedurende de gehele dag. De menu’s zijn seizoensgebonden en bereid met alleen verse groeten en producten. Als u liever met een eigen cateraar naar keuze op locatie werkt, kan dat ook. Als dit uw voorkeur heeft, neem dan contact met ons team op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en ervoor kunnen zorgen dat alle afspraken tijdig worden gemaakt!

Technologie

Zoals elk event en elke product presentatie uniek is op z’n eigen manier, zullen de technische wensen die u heeft bij elke aanvraag wijzigen. Lichten, podium, rode loper, muziekinstallatie, groot projectiescherm en projector – alles is mogelijk. Wij werken met verschillende leveranciers die experts zijn in hun vakgebied. Zij zullen aan u de juiste apparatuur kunnen voorstellen die u nodig heeft. U bent vrij om met uw eigen leverancier te werken als dat uw voorkeur heeft. Laat ons dit tijdig weten zodat we ook de mogelijkheden met hen kunnen bespreken!
Vanuit IJ-Events kunt u rekenen op faciliteiten zoals gratis Wi-Fi internet, invalidentoilet, audio- en visuele installatie in de vergaderruimtes en een draadloze microfoon.

Lay out ruimte

Misschien heeft u al een duidelijk idee van hoe u wilt dat u productpresentatie eruit ziet. Misschien wilt u eerst nog geïnspireerd worden. Hoe dan ook, uw eerste blik op de locatie zal uw creativiteit een boost geven en de beschikbare opties aan u duidelijk maken. De venue van IJ-Events biedt talloze mogelijkheden met betrekking tot het gebruik van natuurlijk licht, het plaatsen van de keynote speaker op de juiste plek en bijvoorbeeld waar de catering komt. De locatie kan als één geheel worden gebruikt of in parten worden opgedeeld. Er zijn 2 break out rooms, één voor maximaal 60 gasten in theateropstelling en één voor maximaal 8 gasten. Deze ruimtes kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Maak een afspraak bij IJ-events om geïnspireerd te raken of om te praten met ons team. U kunt ook een kijkje nemen op ons impressiepagina om een eerste gevoel en indruk over de ruimte te krijgen.

Waarom IJ-Events?

  • Ons ervaren creatieve team maakt uw event speciaal
  • Het uitzicht op het IJ is adembenemend
  • Stoer gebouw met transparante uitstraling
  • Gegarandeerd heerlijk eten uit eigen keuken
  • Arriveer in stijl per boot aan ons privé ponton
  • Uitstekend bereikbaar met OV en auto
  • Ruim terras aan de waterkant
  • Wij geloven dat niets onmogelijk is

Nieuwsgierig?
We laten je graag de locatie zien.