Congres

Het hoofddoel van een congres is een punt maken en iets terug doen voor uw industrie en gemeenschap. Het overbrengen hier van werkt het beste als doel en locatie perfect op elkaar afgestemd zijn. Bij IJ-Events prijzen wij onszelf om onze hoge flexibiliteit. Samen met de industriële looks en omgeving zijn wij de locatie voor een vergaderruimte in Amsterdam Noord.

IJ-Events

Onze grote zaal is ideaal voor een congress tot wel 400 personen. Met twee breakout zalen en ruimte voor al uw catering wensen hoeft u niet verder te zoeken. IJ-Events,.

Catering

IJ-Events beschikt over een eigen keuken. Hierdoor kunnen we uw gasten een gezond ontbijt aanbieden, lekker lunches en heerlijke snacks gedurende de gehele dag. De menu’s zijn seizoensgebonden en bereid met alleen verse groeten en producten. Als u liever met een eigen cateraar naar keuze op locatie werkt, kan dat ook. Als dit uw voorkeur heeft, neem dan contact met ons team op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en ervoor kunnen zorgen dat alle afspraken tijdig worden gemaakt!

Technologie

Zoals elk event en elke conferentie uniek is op z’n eigen manier, zullen de technische wensen die u heeft bij elke aanvraag wijzigen. We werken met verschillende, betrouwbare leveranciers die experts in hun vakgebied zijn en die u de juiste apparatuur kunnen voorstellen afgestemd op uw aanvraag. U bent vrij om uw eigen leverancier te kiezen als u dat verkiest.
Vanuit IJ-Events kunt u rekenen op faciliteiten zoals gratis Wi-Fi internet, een invalide toilet, een audio-installatie en huurbare beamer in de vergaderruimtes en een draadloze microfoon.

Lay out ruimte

Misschien heeft u al een duidelijk idee van hoe u wilt dat u conferentie eruit ziet. Misschien wilt u eerst nog geïnspireerd worden. Hoe dan ook, uw eerste blik op de locatie zal uw creativiteit een boost geven en de beschikbare mogelijkheden aan u duidelijk maken. De venue van IJ-Events biedt talloze opties met betrekking tot het gebruik van natuurlijk licht, het plaatsen van de keynote speaker op de juiste plek en bijvoorbeeld waar de catering komt. De locatie kan als één geheel worden gebruikt of in parten worden opgedeeld. Er zijn 2 break out rooms, één voor maximaal 60 gasten in theateropstelling en één voor maximaal 8 gasten. Deze ruimtes kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Maak een afspraak bij IJ-events om geïnspireerd te raken of om te praten met ons team. U kunt ook een kijkje nemen op ons impressiepagina om een eerste gevoel en indruk over de ruimte te krijgen.

Waarom IJ-Events?

  • Ons ervaren creatieve team maakt uw event speciaal
  • Het uitzicht op het IJ is adembenemend
  • Stoer gebouw met transparante uitstraling
  • Gegarandeerd heerlijk eten uit eigen keuken
  • Arriveer in stijl per boot aan ons privé ponton
  • Uitstekend bereikbaar met OV en auto
  • Ruim terras aan de waterkant
  • Wij geloven dat niets onmogelijk is

Nieuwsgierig?
We laten je graag de locatie zien.