Jouw Evenement

Jouw perfecte evenement is uniek. Voor jou en ook voor ons!

Jouw Evenement

Ontdek de vele mogelijkheden die IJ-Events je biedt en raak geïnspireerd! IJ-Events is een stoere, industriële locatie, gevestigd in de voormalige kantine van de NDSM scheepsbouwwerf. Het indrukwekkende pand en de exceptionele omgeving vormen een bijzondere entourage voor jouw diner, bedrijfsfeest, congres of beurs.

Congres

De boodschap overbrengen is waar het om gaat bij een congres. Wij bieden hier de perfecte setting voor. De industriële allure van IJ-Events gecombineerd met jarenlange productionele ervaring en heerlijk eten, zullen jouw congres onvergetelijk maken.
Onze ruimtelijke locatie wordt moeiteloos omgetoverd in elk wensbare inrichting; van theater set up, naar lunchopstelling tot break out spaces en gezellige borrellocatie. Dit doen wij snel, geruisloos en efficiënt. Congressen op niveau, dat is wat wij je bieden.

 

Beurs

De locatie van IJ-Events is een uitzonderlijke hal voor een beurs in Amsterdam Noord. Dit mede transparante ruimte en de ligging waardoor we uitermate goed te bereiken zijn, zowel met de auto, boot als OV. Bovendien bieden wij een gestroomlijnde infrastructuur aan waardoor het efficiënt is je beurs op te bouwen.

De locatie van IJ-Events maakt elke beurs tot een geweldige belevenis.

Bedrijfsfeest

Een locatie met karakter maakt jouw feest memorabel.

Willen jullie een onvergetelijk bedrijfsfeest? Dan hebben wij dè perfecte locatie en het juiste team voor jullie klaar staan. Arriveer in stijl door met een boot aan te meren aan ons privé ponton. Door de majestueuze entree stappen je gasten de spectaculaire zaal binnen waar de sensationele 18 meter lange bar met indrukwekkende flessenwand een waardige eye catcher is tegenover het prachtige uitzicht over het IJ en de stad Amsterdam aan de andere kant. Binnen is er ruimte voor 450 gasten. En omdat de locatie van IJ-Events een sfeervol, ruim terras heeft aan de waterkant, kunnen uw genodigden daar ook gebruik van maken.

Diner

IJ-events is gezegend met een kwalitatief hoogwaardige in house restaurant. De chef kok en zijn team hebben veel ervaring in het verzorgen van bijzondere sit down diners en verrukkelijke walking dinners van hoog niveau.

Ons bijzonder drie gangen sit down diner bestaat uit verfijnde ingrediënten verwerkt in verrassende gerechten. Wij bieden uw gasten de mogelijkheid om op de avond zelf hun keuze te maken!

Als een meer informele sfeer beter past bij jouw evenement, dan is de perfecte mix tussen een borrel en diner, ons walking dinner. Tijdens een walking dinner kan er volop gedand, gedronken en gemingeld worden, terwijl jouw gasten worden verwend met verrassende, verrukkelijke gerechtjes geserveerd van zilveren plateau’s.

Al jouw bijzondere, spectaculaire en eigenzinnige ideeën, zijn ook van harte welkom. Wij denken graag met je mee en creëren met veel liefde en passie jouw tailor made menu voor je gasten. Samen geven we je diner karakter!